Kiinnostaako sinua?

Tutkin minua kiinnostavia aiheita, jotka toivottavasti kiinnostavat sinuakin. Arkipäivän elämää, nettisivustoja ja vähän kaikkea. :D

maanantai 7. toukokuuta 2012

Lisäsin aamupuurooni mustikoita!

Eilen aamulla kaurapuuroa tehdessäni sain väläyksen, etten maustakkaan puuroani sokerilla. Vaan otan pakastimesta mustikoita. Se oli mitä parhain idea :D puuromakeutui ja jäähtyi jäisien mustikoiden avulla.
Eipä tarvinnut jäähdytellä! Suosittelen ja testaan itse muillakin marjoilla. Miltähän rusinat maistuisivat kaurapuuron seassa?

Tein viikonlopun ajan tavaroiden järjestelyä, siis hyökkäsin vaatekaappiin, heitin kaiken ylimääräisen pois.
Kaappeihin, järjestin tavarat aiheittain (Piirtämis ja maalaus, ihonhoito, korut, kankaat, elektroniikan latausjohdot....). Yllätyin miten paljon minulla on käyttämättömiä kankaita kaappien sopukoissa ja tietenkin sängyn alla säilymässä. Järjestelin kankaat väreittäin ja kangaslaaduittain. Nyt on kaapit nätisti laatikoitu ja selvitetty. Lähti roska tavaraa kolmen muovipussin verran + yksi vaatepussillinen. On ihmeellistä mitä kaikkea sitä tulee säilyteltyä. Sängyn alla on vielä pari laatikollista tutkimatonta tavaraa ja yläkaapissani odottaa paperivuori selvittelyä. Kaappi on aivan täynnä kansioita ja papereita. Enkä edes ymmärrä miten olen saanut ne sinne sullottua niin ettei ne edes tule sieltä päälle. :D taidan käydä ne läpi vasta huomenna. Tänään taidan tyytyä housujen kaavoittamiseen ja viemään lasia lasinkeräykseen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti