Kiinnostaako sinua?

Tutkin minua kiinnostavia aiheita, jotka toivottavasti kiinnostavat sinuakin. Arkipäivän elämää, nettisivustoja ja vähän kaikkea. :D

maanantai 2. helmikuuta 2015

Luomi

Mietin tässä solun jakautumista ja sitä mikä kohta luomien tumma väripigmentti on munasolussa? koska itsestäni löytyy pieniä tummia plänttejä niin symmetrisesti ja vastasyntyneilläkin tavataan luomia. Joten asia rupesi mietityttämään voisiko niitten perusteella päätellä mistä kohtaa solun jakautuminen ihmisessä tapahtuu ja onko isoin luomi jakautumisen alkukohdassa? ja jakautuuko se vaan useasti ja mitä pienempi luomi sitä enemmän se on jakautunut?
Ja miksi toisilla on niitä paljon ja toisilla vähän? Riippuuko se jakautumiskohdasta? eli ne joilla on paljon niin se on jakautumis kohdassa?

Ja mikä luomi oikeastaan on? Onko se valmiiksi munasolussa oleva asia?  Vai onko se kohta, josta siittiö on mennyt munasoluun? Vai siittiön osa? vai siittiö ihan ite? Eihän se sieltä poiskaan tule. Mietin tuota kohtaa mistä se on mennyt munasoluun, koska arpi kudoshan muuttuu ruskeaksi. Eli voisiko luomet olla munasolun arpikudosta? Näin päättelemällä ajateltuna!Ja jakautuva arpikudos saa läikkiä aikaiseksi?

Ja jos se onkin siittiö, joka ei ole ehtinyt ensin?  Siittiö joka on jäänyt vangiksi ja kuollut ja aiheuttanut näin poikkeaman munasoluun ja jälleen arpikudosta? Voisiko luomi olla koteloitunut siittiö? joka on jakautunut munasoluntoimesta, Vai siittiön häntää ja arpikudosta? Pulmallista

Ja pyydän anteeksi kaikilta, jotka rupesivat katselemaan omia luomiaan ajatellen että niissä kohdissa on joskus pikkuveijari uiskennellut! Nukkukaa hyvin! Enhän minä sitä tiedä, kunhan vain ajattelin asiaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti